• Produsen Pompa Panas Surya
  • Produsen Sistem Tenaga Surya China
  • Pemasok Sistem Panyimpenan Tenaga Surya China
  • babagan
Minangka sumber energi utama bumi, srengenge ngirimake energi sing akeh banget menyang bumi saben menit. Malah minangka lenga, digawe liwat fotosintesis srengenge ing jaman kuna.
Saiki, Hebei Dwys Solar Technology Co.Ltd. wis nguwasani teknologi anyar konsentrasi energi solar lan nglamar kanggo omah lan industri. Iki minangka sumber energi sing resik, efisien lan lestari. Didegaké ing 2015, Hebei Dwys Solar Technology Co.Ltd. wis setya nyuda jejak karbon. Saiki, perusahaan wis nggawe terobosan gedhe ing sistem solar kluwarga, sistem solar industri, listrik lan panyimpenan energi,pompa banyu solar, pompa panas solar, lan proyek tumpukan tenaga surya, BIPV.etc
Ing limang taun kepungkur, Hebei Dwys Solar Technology Co.Ltd. wis nambah pengalaman sugih ing konversi energi solar, rumiyin ngembangaken Nilai pemanfaatan energi solar, diadegaké ing-ambane kerjasama karo pelanggan ing China lan luwih saka 10 negara ing donya, lan ditanggulangi nyimpen energi kanggo atusan kulawargané lan masalah pabrik. Liwatsistem energi solar, para siswa ing dhaerah sing ora duwe listrik bisa nggunakake alat bantu piwulangan kanthi teknologi dhuwur, lan para angon bisa ngompa banyu saka lemah kanggo angon kewan, nggawe energi sing resik dadi bagian saka urip.